Tusen takk!

Flyreise, hotell, inngang og deltagelse i konkurransen, mat, drikke, sangtimer, rettigheter til sangene, demo innspilling, fotografering og CD-cover, visittkort, forberedelsestur til Stockholm.  Det er ikke akkurat billig å reise til Los Angeles, heller ikke å forberede seg. Så da har jeg prøvd å få sponsorer. Noen som kan sponse meg med penger, klær, visittkort, og sånn fortsetter det. Visittkort har jeg fått både design og opptrykk sponset – takket være pappa. Mamma og pappa har gjort utrolig mye for meg, spesielt når det kommer til forberedelser.

Jeg prøver jo selvfølgelig å bidra selv med penger jeg får fra egen jobb, men uten mamma og pappa sin hjelp hadde det ikke gått. Så det er de jeg bør takke. Hadde det ikke vært for dem så hadde nok ikke jeg fått denne muligheten.

Tusen takk!

One Response to Tusen takk!

  1. Benedikte sier:

    Heldig du er, Ann-Helén <3