Ferdig pakket

Først: Fremover nå skal jeg begynne å skrive litt på engelsk også. Konkurransen er jo internasjonal, og for at flere skal forstå hva jeg skriver så er engelsk det enkleste valget.

I dag skal jeg til Stockholm. Alt er ferdig pakket, og jeg venter egentlig bare på å bli hentet. Og nå er vel så og si alt nesten klart til Usa også. Jeg har kjøpt inn klær, jeg har fått bildene fra begge fotografene, visitkortene er klare og CD-ene jeg skal bruke er ferdige. Jeg har også fått trykt opp singler med meg som synger. Det eneste som ikke er ferdig, er en engelsk CV. Men noe må jeg jo gjøre på veien til Stockholm.

Nå er det forresten bare 19 dager til jeg reiser. Tiden har gått så fort!  Syns ikke det er lenge siden det var 70 dager igjen. Og nå er det bare 19. Håper tiden fortsetter å gå like fort!


Nå ligger det forresten nye bilder under »pictures» i menyen! :-)

Comments are closed.