Et år går fort!

bilde (20)

 

 

 

 

 

 

Da er jeg tilbake i Sarpsborg, Norge, etter et fantastisk år i Springfield, IL, USA.

Jeg har det siste året valgt å ha fokus på skole, på språk, på nye vennskap (uten å glemme de gamle selvfølgelig) og på det å tilpasse meg en ny kultur, et nytt land og alt det fører med seg.

Det betyr ikke at jeg ikke har vedlikeholdt sangen ;-) Jeg har hatt faget showkor på skolen og har hatt musikk på timeplanen hver dag! I tillegg har jeg deltatt i to musikaler; «Children of Eden» hvor jeg spilte Yonah og «Legally Blonde», samt deltatt i skoleprosjekt med «Young American».

Jeg går nå i tredje klasse på St. Olav videregående skole og har så smått begynt å tenke på hva jeg skal gjøre neste år. Hva det ender opp med vil være avhengig av hvilke muligheter jeg får. Hvilke dører som åpner seg. Jeg kommer til å søke meg til universiteter og høgskoler i både inn og utland med fagretninger innen sang og teater – men også til universiteter og høgskoler med fagretningene psykologi eller kriminologi som også interesserer meg. Med andre ord; om det blir musikkstudier på meg eller ikke, kommer helt an på hvilke muligheter som åpner seg. Jeg er åpen for det meste og utelukker ingen ting for øyeblikket. Er jeg heldig kommer jeg inn på flere av mine ønsker. I så fall vil jeg stå ovenfor et fryktelig vanskelig valg …

Comments are closed.