Nye prosjekter

 

Over et år har gått siden min forrige oppdatering kom. Ikke kom den fra meg heller, men fra min mor. Så da er det kanskje på tide med en ny oppdatering?

I August flyttet jeg til Oslo for å studere psykologi ved Bjørknes Høyskole. Psykologi er et utrolig spennende fag, utrolig lærerikt med utrolig mye lesestoff. Det blir ikke mye tid til så mye annet, heller ikke synging. Men DET er noe jeg tar meg tid til. Jeg har nemlig et par prosjekter gående som jeg gleder meg utrolig mye til. Noe som jeg kommer til å lære masse av, og erfaringer jeg kommer til å huske resten av livet. Hva det er kommer jeg tilbake til, men 2016 blir et spennende år, det kan jeg si.

Kort oppdatering, men slik blir det når man er student og ikke har så mye tid til overs. God helg!

Comments are closed.