Tiden fremover

Tiden fremover kommer jeg først og fremst til å øve masse på sangene jeg skal synge i konkurransen, men jeg skal også passe på å ha det litt gøy! Til helga skal jeg på photoshoot for å få tatt litt bilder jeg kan ta med meg til L.A. Jeg skal også i studio og spille inn et par sanger om noen uker! Gleder meg!!!

20120411-165948.jpg
På scena med Diorama.

Vi snakkes!

One Response to Tiden fremover

  1. Heidi sier:

    “The sad truth is that opportunity doesn’t knock twice. You can put things off until tomorrow but tomorrow may never come. Where will you be a few years down the line. Will it be everything you dreamed of. We seal our fate with the choices we take, but don’t give a second thought to the chances we take.” Gloria Estefan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *